Välj en sida

 Fotvård Floda

Carinas Fotvård i Floda –  fotvård för dig i Floda

Ta hand om dina fötter

I min salong kan du få en behandling av fotvård för att förebygga och lindra dina besvär, eller om bara vill ge sina fötter lite vardagslyx. Här du alltid i trygga händer. Jag är utbildad medicinsk fotterapeut och kommer ta hand om dina fötter på bästa sätt!

Hos mig kan du nyttja friskvårdsbidraget för en behandling, jag är ansluten till både ActiWay och e-Passi. Har du några frågor eller funderingar angående mina behandlingar, så är du välkommen att kontakta mig. Boka din behandling redan idag!

Behandlingar

Fötterna är grunden vi står på, de utsätts dagligen för påfrestningar och arbete. Att ta hand om sina fötter är därför väldigt viktigt. Fotvård lindrar inte bara befintliga besvär utan det fungerar även i förebyggande syfte. Boka din behandling redan idag!

Nöjda kunder

Min ambition är självklart att alla mina kunder ska känna sig nöjda och lämna salongen med ett leende på läpparna. Därför jag anpassar mina behandlingar utifrån dina behov och önskemål, så att dina fötter kan få precis den behandlingen som de behöver. 

Om Salongen

Min salong ligger på Floda torg, mitt i centrum. Utöver behandlingar i salongen så erbjuder jag även hembesök både i Floda och närliggande orter. Jag arbetar med stor noggrannhet vad gäller hygien, all utrustning rengörs ordentligt mellan varje kund.

Vill ni veta mer?

Boka medicinsk fotvård